Bollyental Rhythm Dance Fest 2019

Invitati Speciali

Elmas scaled

Elmas Adya Menacai

Romania

amine amourajpg scaled

Amine Amoura

Franta

Amira scaled

Amira Hayam

Romania

amine amourajpg scaled

Amine Amoura

Franta

Elmas scaled

Elmas Adya Menacai

Romania

Amira scaled

Amira Hayam

Romania

Amine Amourah este un renumit instructor de bollywood, kollywood şi bhangra, din Paris, Franţa.
Chiar de la începutul experienţei sale în dans a avut şansa să înveţe de la instructori renumiţi din India, Europa şi SUA. De-a lungul anilor s-a antrenat în Bollywood, Kollywood, Bhangra, Garba, dar şi în stilurile clasice Kathak şi Bharatnatyam.
A câştigat diverse premii printre care: locul 1 la „BollyFolies” –Paris (categoria grup), locul 1 la „World Indian Dance Congress”- Sankt Petersburg, Rusia (categoria solo), locul 1 la „BellyDancer of the year”-Duisburg, Germania, (categoria duet-fusion), locul 2 la „Bollywood and Multicultural Dance Festival”-Atena, Grecia (categoria solo-profesionişti).
Ţinând ateliere de dans (workshopuri) în multe ţări, Amine Amoura este foarte apreciat pentru energia şi buna dispoziţie pe care le transmite tuturor celor din jur.
Pentru prima dată în Romania, aveţi ocazia să îl cunoaşteţi, să dansaţi şi să vă distraţi alături de carismaticul Amine Amoura în cadrul workshop-ului de dans Bollywood.

Graţioasa şi talentata Elmas este instructor și coregraf de dans oriental şi a pus bazele Studioului de Dans Oriental Elmas. De mai bine de 5 ani, peste 300 de cursante au participat la cursurile de dans oriental susținute de Elmas, însușindu-şi bazele dansului oriental, celebrând feminitatea şi bucurându-se de ritmurile vesele din Egipt!
De-a lungul ultimilor 10 ani, Elmas s-a specializat în arta dansului oriental, instruindu-se cu numeroși profesori internaționali și dansatoare de renume din întreaga lume.

Pentru sensibila şi eleganta Amira, dansul oriental reprezintă parte din sufletul ei de mai bine de 10 ani. Este instructor de dans oriental, dar a descoperit în timp şi pasiunea pentru dansurile mai puţin cunoscute nouă, cum sunt cel hawaian sau tahitian. Este o femeie îndrăgostită de tot ce înseamnă Arta Dansului. Viaţa ei gravitează în jurul acestei lumi.
Amira va susţine workshop-ul de dans Tahitian.

Organizator

IndraDance Academy

Alexandra Camelia Rosu

Alexandra este instructor de dans şi coregrafa grupului “IndraDance”. De-a lungul a 15 ani a studiat mai multe stiluri de dans: de la balet, la dans sportiv și modern. În ultimii 10 ani a acordat o mare importanţă stilurilor de dans indiene. A studiat limba hindi şi dansul clasic kathak în Agra. A participat la numeroase spectacole și evenimente atât în țară, cât și în India, bucurându-se de o mare apreciere. De câţiva ani predă cursuri de dans indian la IndraDance Academy.

40588379 1848026301900592 1383806113077526528 n

Program Workshopuri

11:00-12:30

Modern bellydance - shaabi
Elmas

12:30-14:00

Bollywood fun
Amine Amoura

14:30-16:00

Feminine tahitian style
Amira

16:00-17:30

Bhangra energy
Alexandra

Program Party Pass

22:00-23:00

Spectacol de dans indian si oriental

23:00-03:00

Mega party cu distractie si socializare

Oferta de Preturi

acces la toate cele 4 ateliere de dans, spectacol, mega party

FULL PASS
150 Lei
  •  

acces la spectacol si mega party

PARTY PASS
80 Lei
  •  

ATENTIE!   Locuri limitate
Grabeste-te sa iti rezervi locul!

Locatie :

Latin Dance Romania, str. Baratiei, nr 33, in spatele magazinului Cocor, Piata Unirii

Interviu acordat de Alexandra Rosu in exclusivitate pentru
Georgiana Atanasiu

Cum a pornit ideea primului festival de dans în stilul Bollywood şi oriental?
Alexandra: “Ideea festivalului a apărut din dorinţa de a trece România pe harta Europei la capitolul festivaluri indiene de dans pentru că noi, spre deosebire de alte ţări, nu avem un festival de dans indian.”

Din ce ştiu eu, nici ideea de dans indian nu este foarte cunoscută pe la noi…
Alexandra: “Da, de aceea încercăm să o facem cunoscută. Prin festivalul Namaste India care se organizează din 2010 se doreşte să se facă cunoscută ideea de cultură indiană. Dar acest festival nu s-a axat şi pe dans, ci pe produse, mâncare, în ultimii ani pe foarte multă yoga. Dar dansul nu a fost promovat.”

Spuneai că dansul indian nu este foarte promovat. Care sunt provocările, lucrurile care ar mai trebui făcute astfel încât să se întâmple mai multe lucruri şi în România?
Alexandra: “Festivalul este primul pas şi încă lucrez la schimbarea mentalităţii oamenilor. Foarte mulţi oameni confundă dansul indian cu belly dance-ul, aşa cum mulţi confundă belly dance-ul cu dansul ţigănesc. Şi dansul indian este confundat cu cel ţigănesc. Şi de aici pornesc foarte multe neconcordanţe, neînţelegeri şi o imagine complet greşită. De aceea am şi încercat să combinăm dansul indian cu dansul oriental, tocmai pentru a arăta că ambele sunt diferite şi între ele, dar şi de ce ceea ce credem că ştim sau avem impresia că ar fi de fapt.”

De ce ar fi un festival de neratat?
Alexandra: “Este cu totul altceva decât poate aţi văzut la televizor sau în jurul vostru. Este complet diferit de orice alt stil de dans în primul rând. În al doilea rând, dansul indian în sine a început să crească foarte mult şi este tot mai apreciat. Şi în Statele Unite, şi la cursurile de dans, în sălile de fitness se fac ore pe muzică Indiană.
E ceva complet diferit, e cu totul nou, vă scoate din rutină şi din zona de confort şi în acelaşi timp veţi fi la curent cu noutăţile şi cu partea mondenă.”

Avem ca stiluri de dans: Bollywood, Oriental/Belly dance şi Tahitian. Spune-mi câteva cuvinte despre fiecare stil. Poate lumea mai ştie de Belly dance, dar Tahitian probabil nu.
Alexandra: “Cred că nici despre belly dance nu vor ştii. Stilul care va fi la festival este un belly dance modern. Este un belly dance care se dansează în blugi. Se numeşte Shaabi şi este un stil modern. Dar pentru mai multe detalii cred că ar trebui să veniţi ca să vedeţi despre ce este vorba 
La workshop-ul de dans în stil Bollywood, Amine va ţine un workshop amuzant, bazat 100% pe distracţie. Mişcările vor fi destul de simple, va pune accentul pe a te simţi bine, nu pe tehnică, contează cum simţi tu să faci mişcarea astfel încât să te simţi bine, să găseşti în dans bucuria de a dansa.”

La ce să mă aştept de la dansul Tahitian ? E genul acela cu fustiţă colorată? Eu una nu prea ştiu la ce să mă aştept.
Alexandra: “Dansul Tahitian este aşa cum spune şi numele din Tahiti. E cu fustiţă colorată, este foarte feminin. Pune accentul foarte mult pe eleganţă. Practic te face să îţi descoperi feminitatea interioară, inclusiv pentru cele care consideră că nu sunt feminine.”

Poate participa oricine la aceste workshop-uri? Chiar dacă nu ştie nimic despre dansul indian?
Alexandra: “Poate participa oricine, de orice nivel, chiar dacă nu aţi mai luat lectii de dans, chiar dacă sunteţi la un nivel avansat sau doar vă doriţi să învăţaţi. Indiferent dacă sunteţi începători sau avansaţi, mişcările vor fi făcute astfel încât să fie înţelese de oricine, dar să vă şi provoace.
Vă invit să vă distraţi, să încercaţi ceva nou, să aflaţi lucruri noi. Vă garantez că vă veţi scoate corpul din zona de confort pentru că la fiecare workshop veţi avea nevoie de mişcări diferite, fiecare stil de dans are o tehnică diferită.”

Sunt curioasă dacă vor veni şi bărbaţi la festival…
Alexandra: “Şi eu sunt curioasă. Am adus special un bărbat pentru a arăta că şi băieţii dansează, nu doar fetele.”

Festivalul va avea loc în data de 19 octombrie 2019, o singură zi. Care este programul festivalului?
Alexandra: “Am pregătit 4 workshopuri care au loc succesiv: 2 de dans Bollywood, 1 de dans oriental şi 1 de dans Tahitian. Fiecare workshop durează 1.5 h.
Toate workshop-urile sunt structurate ca în prima parte să lucrăm pe partea tehnică. Mişcările sunt explicate cum se se fac corect. Şi în a doua parte sunt puse pe muzică şi făcută o mini-coregrafie de 1-2 minute, în funcţie de stilul de dans.”

Programul detaliat este următorul:
11:00-17:30 Workshop-uri de dans
Vom avea o pauză de jumătate de oră pentru prânz.
Câteva opţiuni pentru băutură/mâncare:
• barul Latin Dance România
• în plus, Subway este foarte aproape (la doar 1 minut depărtare), iar piaţa Unirii este la 5 minute de mers pe jos.
22:00 Spectacol şi petrecere

Toate activităţile, inclusiv party-ul vor avea loc la:
Latin Dance România, str. Bărăţiei, nr 33, în spatele magazinului Cocor, Piaţa Unirii.

Tipuri de pass-uri:
• Full day Pass – oferă acces la cele 4 workshop-uri, spectacolul de seară şi petrecerea de după
• Party Pass – oferă acces la spectacolul de dans Bollywood şi Oriental şi la petrecere.
La petrecere va avea loc şi un concurs cu premii 

Preţuri:
Full Day pass-ul costă 150 RON, iar Party pass-ul costă 80 RON.
Locurile sunt limitate (200 de locuri), aşadar grăbeşte-te! 

Cum vă înscrieţi?
Înscrierea se face prin email la contact@indradance.ro, mesaj sau telefon la 0763440717 (Alexandra Roşu)
Suma poate fi achitată integral sau în avans.
CONT: RO22RNCB0481079472250001
Titular cont: Rosu Camelia Alexandra

Revolut: 0763440717

După ce aţi efectuat plata, trimiteţi pe adresa de mail de mai sus OP-ul cu plata pentru confirmare.

Call Now Button0763 440 717
>

Autentificare

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor